Voor het eerst is het gratis om Bitcoin op een pensioenrekening te houden – Introductie van de No Annual Fee Choice IRA voor digitale en traditionele activa

Kingdom Trust onthult ook een oplossing voor individuen om hun eigen Bitcoin Private Keys te behouden tijdens pensionering, mogelijk gemaakt door Casa

 

– Kingdom Trust onthult geen jaarlijkse vergoeding keuze pensioenrekening voor Bitcoin en traditionele activa.

 

 

– De account zonder jaarlijkse vergoeding is de eerste account die het gratis maakt om bitcoin in pensionering te houden

 

– Choice biedt leden nu een volledig scala aan bewaaropties: van geen jaarlijkse vergoeding, tot betaalde koude opslag, tot zelfbeveiligde privésleutels

 

28 jaar nadat Charles Schwab Trust Company® de niet-jaarlijkse vergoeding IRA voor traditionele activa introduceerde, breekt Choice by Kingdom Trust die muur op het digitale activafront af met de geen jaarlijkse vergoeding Keuze IRA.

 

Met de nieuwe No Annual Fee Choice IRA krijgen spaarders en beleggers de gratis pensioenrekening die ze al gewend zijn voor aandelen, ETF’s en obligaties met een twist – ze kunnen ook bitcoin en andere digitale activa aanhouden zonder jaarlijkse vergoeding.

 

“Accounts zonder vergoeding zijn de afgelopen tien jaar de status-quo geworden op de traditionele markten, en we zijn verheugd dat de industrie voldoende volwassen is geworden om ook gratis accounts naar de digitale ruimte te brengen. Dat gezegd hebbende, niets in het leven is echt gratis, meestal wanneer u niets in rekening wordt gebracht – u of uw activa zijn het product. Vandaag zijn we verheugd om gratis accounts aan te bieden aan de 7,1 miljoen bitcoiners en daarbuiten, terwijl we openlijk de risico’s erkennen en een volledig spectrum aan bewaarkeuzes aanbieden – van een gratis account waar je bitcoin in beweging is, om je eigen sleutels te bewaren ‘, zegt Ryan Radloff CEO van Kingdom Trust.

 

De vrijheid bieden om investeringen te kiezen op basis van persoonlijke voorkeuren en risicotoleranties is een kernhuurder van de missie van Choice. Om diezelfde reden heeft Choice een volledig spectrum van lidmaatschappen onthuld die meerdere bewaaropties bieden, waaronder: het subsidiëren van uw account met bitcoin in beweging; uw bitcoin namens u in de koelkast bewaren; en zelfs met je eigen bitcoin privésleutels.

 

De laatste optie om uw eigen privésleutels te bewaren is een complex proces dat tot op heden ondoorzichtig was en vaak vereiste het inhuren van professionele consultants. Om dat te vereenvoudigen, wordt de oplossing van Choice mogelijk gemaakt door Casa, het team dat erom bekend staat dat het gemakkelijk is om uw eigen Bitcoin-privésleutels op een veilige manier te bewaren.

 

“We zijn verheugd om met het Choice-team samen te werken om mensen te helpen fiscaal voordelige investeringen in Bitcoin te doen, terwijl ze de controle over hun privésleutels behouden, iets wat ik al een tijdje persoonlijk wilde doen. Choice en Casa geven mensen de kans om hun pensioenspaargeld echt te bezitten door hun eigen bitcoin-sleutels te hebben, wat van cruciaal belang is bij het sparen gedurende zo’n lange periode “, aldus Nick Neuman, CEO van Casa. zilliqa koers verwachting is hoog.

 

Het gratis account dat op dit moment gewoon zichzelf terugbetaalt, zal in de nabije toekomst een rendementaandeel mogelijk maken voor Choice-leden. Dit programma voor het delen van opbrengsten maakt gebruik van instrumenten achter de schermen die vergelijkbaar zijn met wat op de traditionele financiële markten wordt gebruikt om rekeningen of vergoedingen voor klanten te subsidiëren en opbrengsten te genereren uit in bewaring gegeven activa.

 

“Dit type opbrengsten genereren binnen de bedrijfstak is typerend voor traditionele financiële markten, of het nu gaat om kredietverlening of orderboek- / handelsstroomverkopen en we vinden dat klanten dezelfde voordelen moeten krijgen als ze gewend zijn op traditionele markten – gratis rekeningen, ook voor hun digitale activa, als ze zich comfortabel voelen met dat risico, zei Radloff. ” enjin koers verwachting is stabiel

 

Bezoek retirewithchoice.com voor meer informatie over de opties of functies van het lidmaatschap.

 

Over Kingdom Trust

Kingdom Trust is een onafhankelijke, gekwalificeerde bewaarder die wordt gereguleerd door de South Dakota Division of Banking. Wij zijn gespecialiseerd in unieke en innovatieve bewaaroplossingen voor individuele investeerders, investeringssponsors, family offices, adviesbureaus, broker-dealers en diverse andere investeringsplatforms. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat we meer dan 100.000 pensioenrekeningen van stroom hebben voorzien en voor meer dan $ 13 miljard aan activa in bewaring hebben gegeven. We zijn trots op onze vriendelijke service en ons flexibele platform, dat meer dan 20.000 unieke activa bevat en de meest nieuwsgierige, creatieve investeerders in staat stelt.

 

Naast pensioenrekeningen ondersteunt Kingdom Trust enkele van de grootste namen in de financiële sector, en biedt het een scala aan professionele bewaring en escrow-diensten aan honderden institutionele klanten. Van beleggingsadviseurs en adviesbureaus tot broker-dealers of fondsbeheerders, wij helpen bedrijven hun bedrijf op te schalen door alternatieve activa toegankelijk te maken voor klanten, privéaanbiedingen open te stellen voor investeerders in pensionering en de complexiteit van de bewaring weg te nemen.