Maak kennis met de mannelijke sekswerkers van OnlyFans.

En de vrouwen die ze tevreden stellen.

“Ik heb meisjes gehad die me een bericht hebben gestuurd, zoals:‘ Ik ben net uitgegaan op deze vreselijke date, maar mag ik je lul zien? ’”

 

Toen Rebecca, een 28-jarige die in Arizona woont, Billy begon te volgen op OnlyFans, dacht ze er niet veel over na. Ze was een fan van de 31-jarige donkerharige, jongensachtige komiek en podcast-host uit Brooklyn, en zijn OnlyFans-account was gratis. Op een dag vroeg Billy zijn volgelingen om hun vlam te noemen. Rebecca tagde Billy en al snel gleed hij in haar DM’s. Ze flirtten een tijdje, hij vleide haar en ze schreef: “Ik zou er alles aan doen om te zorgen dat je uitstapt.” Billy antwoordde met een wazige naaktfoto van zichzelf, vrij te spelen voor $ 3. “Ik heb zoiets van: word ik nu opgelicht?” dacht Rebecca, die wil dat haar identiteit privé blijft. “En toen dacht ik: nee, je moet stoppen met het overdrijven van dit proces … Wat voor soort feministe zou je zijn als je er niet ook van kunt genieten en er niet doorheen kunt gaan?” Rebecca maakte de foto los en zag een afbeelding van Billy, naakt gehurkt op een bed, benen gespreid, lul in zijn hand geklemd. dating roots is een bekende site.


Billy ziet er niet uit als een man waarvan je zou verwachten dat hij video’s en foto’s van zichzelf verkoopt op OnlyFans: hij is geen gespoten gelooide Jason Momoa-kloon van zes. “Op dit moment ben ik waarschijnlijk de zwaarste die ik ooit in mijn leven ben geweest”, zei Billy, die in het verleden worstelde met eetstoornissen. ‘Dat al deze mensen geld uit mijn lichaam gooien, is zo bevestigend. Ik kan mezelf niet rationeel meer als niet sexy beschouwen omdat dit lichaam net in september huur heeft betaald. ” Billy werd vorige maand lid van OnlyFans en heeft al meer dan $ 1.000 verdiend, waarvan meer dan een derde via privéberichten met fans. Hij is gestegen tot de beste 7,5% van de videomakers op de site.

 

Totdat Billy langskwam, had Rebecca, die zelf sekswerker is, nog nooit een man betaald voor zijn naaktfoto’s (en zei dat ze toestemming van haar vriend had gekregen voordat ze ze kocht). “Ik was een van die mensen die zo onverbiddelijk dacht: ik ga nooit betalen voor seksdingen. Dat is mijn taak – een man zal me er nooit uit bedotten, ‘zei ze. Dus toen ze voor Billy’s foto betaalde, moest ze haar houding opnieuw evalueren. “Ik heb geprobeerd erachter te komen wat zijn lul zo magisch maakt dat ik bereid ben ervoor te betalen als ik alleen DM’s heb op DM’s van lullen die ik gewoon leuk vind: Blokkeren, verwijderen, blokkeren, verwijderen. Zoals, hij is grappig en schattig, maar kom op, weet je wat ik bedoel? ” lovoo Nederland is druk bezocht.

 

Als mensen aan OnlyFans denken, denken ze aan vrouwelijke verkopers en mannelijke kopers. Maar ik sprak met de mannen die zichzelf op de site verkopen en de vrouwen die kopen wat ze verkopen om deze niche van de site te verkennen. Ze komen van over de hele wereld: Australië, Amerika, Canada, Duitsland. Ze omvatten jongens als Jason Luv, een zwarte volwassen topacteur, en Plant Daddy, een zelfbenoemde “Naakte zwarte man met groene vingers”, evenals sekswerkers en reality-tv-sterren. De sekswerkers die het prettigst praten over hun ervaringen op OnlyFans, zijn die uit Australië: waar sekswerk legaal is.

 

OnlyFans werkt een beetje zoals andere sociale media, in die zin dat je individuen volgt en een stream van hun video’s en afbeeldingen ontvangt, behalve op OnlyFans moet je meestal een maandelijks bedrag betalen om iemand te volgen en is de inhoud vaak X-rated. Artiesten op OnlyFans verdienen geld met maandelijkse vergoedingen, exclusieve video’s en afbeeldingen, sms’en en audioberichten (fans worden ook aangemoedigd om fooi te geven voor gratis berichten). Rebecca betaalt Billy niet alleen voor pikfoto’s; ze betaalt hem ook voor sexy audioberichten, waarop ze in natura reageert. Ze springen soms ook online en videochatten met elkaar, terwijl ze elkaar zien uitstappen, en ze stuurt hem daarna een fooi.

 

OnlyFans geeft geen gegevens vrij over de uitsplitsing naar geslacht van zijn klanten of makers van inhoud, dus het is onmogelijk om te weten hoeveel van de 63 miljoen gebruikers en 850.000 videomakers vrouwen zijn. En artiesten zijn niet in staat het geslacht van hun volgers te weten, tenzij de fans het hen vertellen. Maar de mannelijke OnlyFans-artiesten die ik voor dit artikel sprak, schatten dat tussen 20% en 50% van hun klanten vrouwen zijn. En elke man die ik sprak zei dat hij mannen en vrouwen als fans had en dat vrouwen net zoveel fooien geven als mannen, minder snel over de prijs zullen afdingen en nooit om gratis naaktfoto’s vragen.

 

Sgt. Miles, een bebaarde, getatoeëerde legerdierenarts met een gebeeldhouwde borst – die in de top 5,8% van OnlyFans-artiesten staat en tussen $ 800 en $ 20.000 per maand op de site verdient – zei dat meer vrouwen zich zouden aanmelden voor OnlyFans als ze wisten wat er werkelijk gebeurde tussen mannelijke artiesten en hun fans. “Ze realiseren zich niet echt dat ze kunnen gaan zitten en een gesprek met iemand kunnen voeren,” zei hij. ‘Ze denken dat het allemaal zoiets is als: ‘Hier is mijn penis. Geef mij geld.'”

 

Tijdens een Zoom-oproep eerder deze maand vertelde Lily, 40, een alleenstaande Australische vrouw met lichtbruin haar en grenzeloos enthousiasme voor mannelijke sekswerkers, me over haar ervaring met het kopen van videochats (of “virtuele datums”) sinds de pandemie in maart toesloeg. Ze luierde op haar zwartleren bank in een grijs sweatshirt en oorringen, een foto van drie roze wijnglazen op de achtergrond, terwijl ze opgewekt vertelde over een recente virtuele date die ze had toen haar ex-man zorgde voor hun 5-jarig bestaan. oud voor het weekend.

 

“Ik boekte een half uur [bij een mannelijke sekswerker] en toen vroeg ik om verlenging, en ik eindigde twee en een half uur bij hem”, zei ze. (De hele ervaring kost $ 250 AUD). “Ik denk dat [de sekswerker] op een gegeven moment [tijdens de chat] naar voren leunde,” zei ze terwijl ze haar hoofd naar voren boog om het me te laten zien. “En hij had zoiets van:‘ Oh, ja, wat heb je daaronder aan? ’, Zei Lily met een diepere stem. “Dat leidde tot de masturbatie en het krijgen van elkaar.” Niet alle virtuele dates eindigen met seks, en dat vindt ze niet erg. “Het kan me niet schelen of [onze videodate] meer wordt dan een praatje. Het is gewoon tijd met iemand voor de verbinding. ”

 

Lily, die een essentiële gezondheidswerker is, was gewend mannelijke sekswerkers in te huren voor persoonlijke dates (sekswerk is legaal in de meeste Australische staten). Maar nu, vanwege de pandemie, hebben virtuele datums hun plaats ingenomen. Sommige van de dates zijn met sekswerkers die ze eerder persoonlijk heeft aangenomen, terwijl andere met jongens zijn die ze net heeft ontmoet op Twitter en Instagram. “Dit is jouw kans om deze tijd te gebruiken, waarin je niet per se iemand persoonlijk kunt zien, om hem te ontmoeten, een praatje te maken, te kijken of die chemie er is”, zei ze. “Het is veel goedkoper dan een volledige date met hen, en je kunt die relatie een beetje opbouwen, dus als je zover komt dat je ze kunt ontmoeten, ga je iets sneller achterna, dus je maakt effectiever gebruik van uw tijd als u daar aankomt. ”

 

Lily is niet de enige vrouwelijke klant van mannelijke sekswerkers die tijdens de pandemie online chats gebruikt. Verschillende mannelijke sekswerkers met wie ik sprak, zeiden dat hun klanten overschakelden op videochats en sexting voor frequentere communicatie, en niet alleen op OnlyFans. Maar ze verdienen meestal minder aan online diensten. Volgens de Australische sekswerker Cameron Hart heeft OnlyFans het geld dat hij is kwijtgeraakt door persoonlijk werk niet goedgemaakt.

 

“OnlyFans functioneert meer als een accessoire bij mijn carrière als sekswerker”, vertelde hij me. Hoewel hij nu persoonlijk werk kan doen, dient het ook als reclame. “Ik heb klanten gehad die de beslissing namen om mij te boeken nadat ze mijn OnlyFans hadden gezien,” zei Cameron. Terwijl Cameron ongeveer $ 100 AUD per uur vraagt ​​voor videochats (hoewel hij zich aanpast op basis van hun inkomen), zei een andere Australische sekswerker, Jas Strong, dat een klant onlangs contact met hem had opgenomen om te videochatten over “de binnenlandse problemen die ze had met haar partner. , “En hij rekende slechts $ 20 per uur omdat hij” zich slecht voelde “en” ze vroeg niet om naar mijn lul te kijken. ” Regelmatig, vriendelijk sms’en is meestal voor een beperkte tijd gratis voor sekswerkers, maar zoals Sgt. Miles vertelde me: “Als je iets doet waarvan ik denk dat je het aan het masturberen bent, moet je ervoor betalen.” Ze sturen ook vergrendelde pikfoto’s op OnlyFans, maar die zijn soms moeilijk om veel in rekening te brengen, aldus de Australische sekswerker Woody Alyx. “Het feit dat jongens in hun leven zo veel lulfoto’s hebben gestuurd, maakt het voor mij moeilijker om ze te verkopen,” zei hij.

 

“Mijn man is een week de stad uit. Ik zou echt willen dat ik naar de plaatselijke knikclub kon gaan en vastgebonden kon worden.”

Fooien variëren. “Veel fans zullen mij, bovenop het maandelijkse bedrag van [$ 11], een fooi van $ 5 of $ 7 sturen elke keer dat ze een heel mooie foto zien”, zei Cameron. “Ik heb een paar vrouwelijke fans gehad die me een fooi van $ 50 stuurden en gewoon zeiden: ‘Hé, ik vind je content echt leuk.’ Cameron sms’t via WhatsApp omdat het veiliger is, en hij rekent $ 50 AUD voor een sms-vriendje-ervaring, wat betekent dat ze hem een ​​week lang kunnen sms’en. Maar hij voegde eraan toe dat hij niet 24/7 sms’t. “Ik kan niet altijd op berichten reageren”, zei hij. “Maar als ze me $ 50 voor een week betalen, zoals ergens in die week, als ze willen zeggen:‘ Hé, kunnen we een halfuur sms’en? ‘, Dan zeg ik ja.’

 

Maar OnlyFans is niet de enige plek waar vrouwen migreren om online seksuele ervaringen te kopen. Sites zoals Chaturbate stellen je in staat om tegen betaling camshows te bekijken en met artiesten te communiceren. Tyler Dårlig Ulv, een mannelijke sekswerker in Toronto die de afgelopen jaren online camshows doet, zei hoe het meestal werkt als mensen “tokens” uitgeven en een verzoek indienen. “Zoals, hier zijn 50 tokens. Geef jezelf een pak slaag, ‘zei Ulv. “Vrouwen hebben de neiging daar minder toe geneigd te zijn … In mijn ervaring hebben vrouwen de neiging om [een fooi] te geven uit bijvoorbeeld een fooi, een bedankje, in plaats van uit een beloning voor het spelen van een spel.”

 

Hoewel er meer voor virtuele seks lijken te betalen vanwege COVID-19, deden vrouwen dat al lang voor de pandemie. Vorig jaar was een getrouwde vrouw van vijftig, die fan is van de 37-jarige Sgt. Miles ‘BDSM-porno (die hij produceert, regisseert en acteert) schoot hem een ​​DM op OnlyFans. “Hé, ik hou echt van je porno, wat zou je met me doen?” zij schreef. Ze begonnen regelmatig heen en weer te sexting, waarvoor hij rekende. Op een dag ben zeantwoordde hem: ‘Ja, mijn man is een week de stad uit. En weet je, ik zou echt willen dat ik naar de plaatselijke knikclub kon gaan en vastgebonden kon worden. ” Sgt. Miles antwoordde: “Waarom vertel je hem niet dat je dat wilt doen?” Het gesprek veranderde. “Het ging heel snel over van dat ik haar vrijlating was voor dat soort dingen, naar haar advies geven om haar man aan boord te krijgen met het willen doen van de dingen die ze wilde doen.”

 

De counseling en sexting gingen maandenlang door. “Na ongeveer zes maanden of zo, volgde haar man me op OnlyFans, en hij zou me een bericht sturen, en hij zou zeggen: ‘Dus ik heb deze scène bekeken en het windt [mijn vrouw] echt op waar je een meisje had vastgebonden ondersteboven en je neukte haar gezicht. Hoe kan ik dat doen? ”, Zei Sgt. Miles, die ook de echtgenoot begon te beschuldigen. “Ik begeleidde hem al een tijdje online en stuurde naaktfoto’s naar zijn vrouw, waardoor ze allebei veel meer op hun gemak waren met hun kinky levensstijl en het hielp om als een nieuw kruid in hun leven te brengen.”

 

 

Hoewel genderstereotypen het lijken alsof vrouwen minder brutaal zijn dan mannen wanneer ze sekswerkers online benaderen, zeggen sommige artiesten dat dit niet het geval is. “De manier waarop [mannen en vrouwen] je benaderen is eigenlijk vrij gelijkaardig, wat best grappig is omdat veel vrouwelijke aanbieders klagen over [mannelijke klanten] die zeggen: ‘Hé schatje, je bent beschikbaar, wil je dit doen?'” zei Woody Alyx, 27, een bebaarde Australische sekswerker en OnlyFans-artiest die eruitziet als een sexy houthakker. “Maar tegelijkertijd zijn vrouwen net zo goed in staat om hun hormonen of hun verlangens voorrang te geven.”

 

Cameron Hart, een 29-jarige Australische sekswerker die er een beetje uitziet als een dikke Justin Bieber, en die knuffelbeesten op het dressoir achter hem had zitten terwijl we over Zoom praatten, zei dat de meeste van zijn vrouwelijke klanten meestal meer zijn respectvol dan mannelijke klanten. “Die kleine interne schakelaar die je vertelt om niet een beetje een engerd te zijn, klikt gewoon niet om voor mannen,” zei hij. “Dat wil niet zeggen dat vrouwen er niet toe in staat zijn omdat ze dat absoluut zijn, maar het zijn vooral de mannen die je de echt onzedelijke berichten sturen.” De mannelijke sekswerkers zeiden dat ze de meeste van hun klanten leuk vinden, maar ze laten hun klanten ook weten of ze onbeleefd zijn. Billy uit Brooklyn zei dat hij ‘laat weten dat je niet zomaar ongevraagd naaktfoto’s op me mag laten vallen’ en ‘een reactie mag verwachten’ zonder ‘te worden gecompenseerd’, omdat boeiend zijn ‘tijd en mentale en creatieve energie’ kost. Terwijl Cameron eraan toevoegde dat wekelijks videochatten met een van zijn voormalige persoonlijke klanten is als ‘bijpraten met een vriend’ en ‘minder emotioneel werk voor mij is omdat ik heel goed met ze kan opschieten’.

 

“De fans van mijn vent zijn gewoon blij om te zien hoe ik het aai. De vrouwen willen weten dat ze die specifieke stijve hebben veroorzaakt. ”

Wat de meeste vrouwelijke klanten onderscheidt van de meeste mannelijke, is wat ze uit de ervaring willen halen. De meeste vrouwen “willen het gevoel hebben dat ze met me uitgaan en de jongens willen dat ik kom”, Sgt. Miles zei. “Vijfenzeventig procent van de interacties [met vrouwen] is als: ‘Dus ik keek naar de foto van jou en je hond en het ziet ernaar uit dat jullie het laatst naar het strand hebben gehad.’ ” hij heeft, net als Woody en Cameron, ontdekt dat sommige vrouwen net zo direct zijn als mannen. “Ik heb meisjes gehad die me een bericht hebben gestuurd, zoals:‘ Ik ben net uitgegaan op deze vreselijke date, maar mag ik je lul zien? ’”

 

Billy zei dat mannelijke en vrouwelijke fans van vergelijkbare inhoud houden, maar dat ze verschillende achtergrondverhalen willen. “De fans van mijn vent zijn gewoon blij om te zien hoe ik het aai. De vrouwen willen weten dat ze die specifieke stijve hebben veroorzaakt. ”

 

Mannen zullen ook vaker publiekelijk reageren op een pikfoto, Sgt. Miles zei. “Ik zal een foto van mij posten met mijn lul eruit als: ‘Hé, ik ben hard en klaar om vanmorgen te gaan wie wil er op springen?’ En er zullen 10 kerels opduiken, en een meid zal zoiets zijn, ‘ Oh, dat is leuk ”, zei hij. “Maar als je kijkt naar de tips die voor die foto binnenkomen, is het bijna gelijk voor mannen en vrouwen.”

 

Wat verrassend is, is dat vrouwen überhaupt betalen voor dick-foto’s, terwijl bijna de helft van alle vrouwen gratis dick-foto’s ontvangt (en 91% van de ondervraagden die dick-foto’s hadden ontvangen, had ook een ongevraagde foto gekregen), volgens een recent onderzoek van het Kinsey Institute.

 

Maar er is een verschil tussen het zien van een penis die ongevraagd opduikt in uw iMessages en het zoeken naar een penis voor uw eigen plezier. Net als de helft van de vrouwen in het Kinsey-onderzoek, houdt Rebecca niet van het ontvangen van ongevraagde piemelfoto’s. “Het is verschrikkelijk. Het voelt als een aanval, ‘zei ze. Maar betalen om een ​​pikfoto te zien, voelt anders. “Ik stem enthousiast in als ik bereid ben er geld voor te betalen, en het is fijn om er zo de controle over te hebben.”

 

De touwtjes in handen hebben is niet de enige reden waarom vrouwen betalen voor seksdiensten terwijl ze gratis konden sext. “Er zijn veel vrouwen die zich abonneren op mijnOnlyFans alleen omdat ze niet iemand in een bar willen ontmoeten of op Tinder of Bumble willen gaan, ‘zei Cameron. “Ze willen iets waar ze bijna een garantie hebben op ervaring met iemand met een goede reputatie en die een professional is.”

 

Dat is een van de redenen waarom Lily sekswerkers online inhuurt. “Ik voel me meer op mijn gemak vanuit een veiligheidsperspectief met een sekswerker,” zei ze. “Ze zullen ook eerder moeite doen met het gesprek en waarschijnlijk ook beter in het gesprek omdat ze geoefend zullen worden in het expliciet praten over seks.”

 

Dit gevoel van veiligheid is essentieel voor Camerons klanten van in de twintig die nog geen seks hebben gehad en “afstand willen nemen van dat stigma”, zei hij. Sexting stelt hen in staat om ‘in contact te komen met hun seksualiteit … maar op een manier waar er nog steeds een veilige afstand en veiligheid is waar ze in hun eigen huis zijn en ergens waar ze zich op hun gemak voelen, in hun bed of op de bank, waar ze voelen zich ontspannen. ”

 

 

OnlyFans

Cameron krijgt ook verwijzingen van psychologen die hun patiënten aansporen sekswerkers in te huren als therapie. Deze cliënten “proberen opnieuw contact te maken met hun seksualiteit en fysieke intimiteit [omdat] ze afkomstig zijn uit gewelddadige relaties of PTSS hebben door eerdere aanrandingen”, zei hij. In feite ontdekte een studie uit 2018 van 21 vrouwelijke cliënten van Australische sekswerkers door Hilary Caldwell, die gepromoveerd is in de sociologie, dat “ongeveer de helft van de vrouwen die seks kochten, zei dat hun voornaamste reden voor therapie was” – sommigen van hen wilden geneest seksueel trauma. “Het was niet de seks zelf die vrouwen hielp te genezen van seksueel trauma, maar de manier waarop de vrouwen voor zichzelf beslissingen namen en leerden te onderhandelen over wat ze seksueel wilden” die hen hielp genezen, zei Caldwell.

 

Toen ik met Sgt. Miles, suggereerde hij dat een van de redenen waarom een ​​vrouw op een virtuele date met een mannelijke sekswerker zou willen, net zo eenvoudig is als dat ze “niet het vertrouwen hebben om uit te gaan en met die supergeile man aan de bar te praten. , dus praten ze met me en hebben ze het gevoel dat ze een soort relatie krijgen zonder het risico te lopen dat ze worden afgewezen. ”

 

Anderen schamen zich misschien om hun fetisjen te delen met een willekeurige aansluiting. “De vrouwen die mij berichten sturen, zijn vaak degenen die wat kinkyer zijn. Ze willen dat ik praat over hoe ik op hun gezicht spuug of [seks met] ze heb totdat ze hun benen niet meer kunnen voelen, ”zei Woody. “Dat is iets dat ze waarschijnlijk niet gemakkelijk zouden kunnen krijgen door gewoon een man op Tinder te sms’en.”

 

Rebecca was het ermee eens dat het de gedefinieerde grenzen van de betaalde online relatie zijn die ze leuk vindt. “Er is geen poging om deze emotionele band te forceren, en er zijn geen spelletjes. Het is heel specifiek, ‘zei Rebecca. “Je krijgt precies wat je wilt, en je gaat verder, het is een heel eerlijke transactie.”

 

 

Als vrouwen zulke positieve ervaringen hebben met het inhuren van mannen voor virtuele dates, het betalen voor hun pikfoto’s en videochatten met hen, waarom lijken ze dan nog steeds zo weinig sekswerkklanten te vormen? Hoogstwaarschijnlijk is het het stigma, dat ‘bijna universeel is bij vrouwen die seks kopen’, suggereerde Caldwell in haar proefschrift over vrouwelijke kopers van persoonlijke seks.

 

“We zijn gesocialiseerd dat mannen degenen zijn die geacht worden uit te gaan en je te achtervolgen en geld aan je uit te geven en je voor je te winnen, en je moet gewoon achterover leunen en ontspannen en gedronken en gedineerd worden,” zei Rebecca. “Dat is het sprookjesachtige daten waarmee veel vrouwen worden opgevoed.” Als je een vrouwelijke klant bent, “ongeacht hoe heet je bent als vrouw, hoeveel mannen er ook met je willen slapen, er zal altijd de [gedachte] zijn dat je dit gratis zou kunnen krijgen als je gewoon je normen verlaagt. , ‘Voegde Rebecca eraan toe.

 

Tot op dat moment waren ze in shock toen Rebecca haar vrienden vertelde dat ze Billy betaalde. “Ze zijn net als:‘ Waarom doe je dit? Ben je mentaal onstabiel? Gaan jij en je vriend uit elkaar? ’” Zelfs toen ze het hun vertelde: “Alles is in orde. Ik wilde gewoon uitstappen ”, waren haar vrienden, die ook sekswerker zijn, niet overtuigd. “Wat ben je aan het doen? Je hebt een miljoen lullen die je gratis zou kunnen krijgen, ”vertelde ze hen terwijl ze zeiden. “Het schokte me in het begin een beetje omdat ik dacht: waarom zijn we zo veroordelend als een ander mens gewoon dezelfde shit probeert te doen als wij?” ze zei. “Als ze constant aandringen dat mensen moeten betalen voor porno en mensen moeten betalen voor sekswerk. Waarom zijn ze er zo tegen om voor hun porno te betalen? ”

 

Rebecca denkt dat meer vrouwen er baat bij zouden kunnen hebben als ze zich als klant bij OnlyFans zouden voegen. Maar totdat het stigma verdwijnt, zullen vrouwelijke klanten een veel kleiner percentage van online klanten vertegenwoordigen dan mannen. “Als mensen gewoon voorbij dat eerste stigma van het sturen van die eerste tip zouden kunnen komen om die eerste video te krijgen, zal het je hele geest openen voor deze mogelijkheden van verschillende vormen van uitstappen waar je nog nooit aan hebt gedacht.”